NBA, Μπακς: Ενισχύθηκαν και επίσημα στην περιφέρεια με Ντελόν Ράιτ

NBA, Μπακς: Ενισχύθηκαν και επίσημα στην περιφέρεια με Ντελόν Ράιτ

Ο Ντελόν Ράιτ με τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ

bet365

Παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς είναι επίσημα ο Ντελόν Ράιτ, με τον βετεράνο γκαρντ να υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους.

Τον Ντελόν Ράιτ έκαναν δικό τους οι Μιλγουόκι Μπακς. Την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιρνε την πρόκριση με την Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, τα «Ελάφια» συνεχίζουν να... χτίζουν την ερχόμενη σεζόν τους.

Και προσέθεσαν στο δυναμικό τους τον βετεράνο γκαρντ, όπως αναμενόταν άλλωστε, ο οποίος υπέγραψε το minimun veteran για τον επόμενο χρόνο. Ο Ντελόν Ράιτ (1.96μ., 32 ετών), έρχεται να δώσει σκληράδα στην άμυνα ως back up λύση, σε μια περιφερειακή γραμμή που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στο συγκεκριμένο κομμάτι την περασμένη σεζόν.

Οι Μπακς τον ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα, χτίζοντας ένα ρόστερ για την επόμενη σεζόν με αρκετά... εμπόδια, μιας και μπορούν να προσφέρουν μόνο μίνιμουμ συμβόλαια σε παίκτες ελεύθερους.

Ο Ράιτ τον Φεβρουάριο που μας πέρασε μετακινήθηκε στους Χιτ, με τους οποίους αγωνίστηκε για 14 ματς, έπειτα και από τη θητεία του στους Γουίζαρντς, μετρώντας 5.4 πόντους, 2.6 ασίστ, 1.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε σχεδόν 21 λεπτά.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα