Τάις: Συνεχίζει στους Πέλικανς, τον ήθελε ο Παναθηναϊκός

Τάις: Συνεχίζει στους Πέλικανς, τον ήθελε ο Παναθηναϊκός

Νίκος Καρφής
Τάις: Συνεχίζει στους Πέλικανς, τον ήθελε ο Παναθηναϊκός
Ο Ντάνιελ Τάις παρέμεινε στο ΝΒΑ και θα παίζει στους Πέλικανς. Ήταν και στη λίστα του Παναθηναϊκού AKTOR.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Ντάνιελ Τάις. Ο Γερμανός σέντερ που βρισκόταν και στη λίστα του Παναθηναϊκού AKTOR, θα συνεχίσει την μπασκετική σταδιοδρομία του στους Πέλικανς και το ΝΒΑ για τη σεζόν 2024-25.

To Gazzetta είχε επισημάνει πως οι πράσινοι βρίσκονται στην αγορά για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη ο οποίος αναμένεται να κλείσει το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, με το όνομα του Ντάνιελ Τάις να έχει περίοπτη θέση στη λίστα, ωστόσο η περίπτωση του παρουσίαζε πολλές δυσκολίες.

Ο Τάις βρίσκεται στο ΝΒΑ από το 2017 και έχει αγωνιστεί σε Σέλτικς, Μπουλς, Ρόκετς, Πέισερς και Κλίπερς. Τη σεζόν που τελείωσε, είχε 6.3 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο στους Κλίπερς.

O έμπειρος Γερμανός θα παίξει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με τη Γερμανία, ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος με τη χώρα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα