Κάρι: «Να είμαι για πάντα στους Γουόριορς, αλλά τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα»

Κάρι: «Να είμαι για πάντα στους Γουόριορς, αλλά τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα»

Νίκος Καρφής
Ο Στεφ Κάρι.

bet365

O Στεφ Κάρι έδειξε για άλλη μια φορά πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στους Γουόριορς.

Είναι ήδη θρύλος των Γουόριορς. Ο Στεφ Κάρι έχει πανηγυρίσει τέσσερα πρωταθλήματα με το Γκόλντεν Στέιτ, αποτελεί τον κορυφαία σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ και έχει αλλάξει το άθλημα, καθορίζοντας μια ολόκληρη εποχή.

Πιστός στους πολεμιστές από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο ΝΒΑ και συνεχίζει απτόητος στην ομάδα του Στιβ Κερ. Σε λίγο καιρό θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, εκεί που θα εκπροσωπήσει την Team USA.

Ο Στεφ Κάρι μίλησε στο Yahoo Sports στο Las Vegas και έδειξε την επιθυμία του να παραμείνει για πάντα στους Γουόριορς, αλλά τόνισε πως τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα. «Θέλω να είμαι Warrior για πάντα. Πάντα ήταν στόχος μου. Κάθομαι σε αυτή την καρέκλα αυτή τη στιγμή, αλλά στη ζωή και ειδικότερα στη ζωή του ΝΒΑ, είναι ένα άγριο περιβάλλον και τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα