Ντάβις Μπέρτανς: Στο στόχαστρο των Νικς

Ντάβις Μπέρτανς: Στο στόχαστρο των Νικς

Newsroom
Μπέρτανς

bet365

Ο Ντάβις Μπέρτανς κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και οι Νιου Γιορκ Νικς φέρεται να τον έχουν βάλει στο... μπλοκάκι τους.

Ο Λετονός φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από τους Σάρλοτ Χόρνετς και μάλιστα τον άφησαν την ώρα που... αγωνιζόταν με την εθνική ομάδα της Λετονίας στο Προολυμπιακό τουρνουά 2024 της Ρίγα.

Η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και πλέον έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάικ Σκότο στο hoopshype, η ομάδα που φέρεται να θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της είναι οι Νιου Γιορκ Νικς!

Ο 31χρονος Ντάβις Μπέρτανς ;έχει μετρήσει 475 κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ έχοντας φορέσει τις φανέλες των Σπερς, Γουίζαρντς, Μάβερικς, Θάντερ και Χόρνετς με 7.7 πόντους. 2.4 ριμπάουντ, 52% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα και 86% στις βολές.

Η ώρα που ο Μπέρτανς πληροφορήθηκε ότι είχε μείνει ελεύθερος από τους Χόρνετς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα