NBA, Ράπτορς: «Κρυφοκοιτάζουν» την περίπτωση του Ίνγκραμ

NBA, Ράπτορς: «Κρυφοκοιτάζουν» την περίπτωση του Ίνγκραμ

Ίνγκραμ

bet365

Την περίπτωση του Μπράντον Ίνγκραμ έχουν στο μυαλό τους οι Τορόντο Ράπτορς, ακόμα και αν δε φαντάζουν ως το φαβορί.

Το καλοκαίρι έχει ακόμα πολύ δρόμο για τους Τορόντο Ράπτορς. Οι Καναδοί βρίσκονται σε μία σεζόν που ξαναχτίζουν σημαντικά κομμάτια του ρόστερ και μεταξύ αυτών καλούνται να πάρουν μία απόφαση σχετικά με τον Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος έχει ενημερώσει πως δε θέλει να συνεχίσει στο NBA και σκοπεύει να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Με τους Ράπτορς ωστόσο, σύμφωνα με τον Τζέικ Γουάινμπαχ, να αποτελούν μία από τις ομάδες που κοιτάζουν την περίπτωση του Μπράντον Ίνγκραμ, για ένα ενδεχόμενο trade, παρότι δε βρίσκονται στα φαβορί.

Ο σταρ των Πέλικανς, άλλωστε, είναι γνωστό πως ψάχνει για τον επόμενο σταθμό του, όντας στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του και στη Νέα Ορλεάνη σκοπεύουν να τον αφήσουν, ένεκα των πολλών χρημάτων που ζητάει για να υπογράψει.

Φυσικά αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, με τους Μπακς να αποτελούν έναν εκ των πιθανών προορισμών. Ωστόσο, αν οι Ράπτορς μπουν στο παιχνίδι για την απόκτησή του με trade, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, τότε το όνομα του Μπρους Μπράουν αναμένεται να μπει στο πακέτο, μαζί με έναν ακόμα παίκτη που προφανώς δε θα είναι κάποιος απ' τους σταρ, καθώς και κάποια picks στο Draft.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα