Λέικερς: «Εμπόδια... στην απόκτηση του Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Γκάρι Τρεντ έκανε opt in και συνεχίζει για 18.5 εκατομμύρια στους Ράπτορς
Οι Λέικερς θέλουν να αποκτήσουν τον Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ ωστόσο φαίνεται πως η απόκτησή του δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Σύμφωνα με τον Μαρκ Στέιν, οι Λος Άντζελες Λέικερς έχουν θέσει ως νέο μεταγραφικό «στόχο» τον Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ, με την ομάδα από την Καλιφόρνια ωστόσο να φαίνεται πως βρίσκει μερικά «εμπόδια».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τελευταίες κινήσεις των Λέικερς για τη διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σεζόν έχουν κοστίσει πολλά εκατομμύρια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τα λεφτά τα οποία προσφέρουν στον 25χρονο γκαρντ που βρίσκεται σε καθεστώς free agency, είναι τόσα ώστε πλέον δημιουργείται πρόβλημα με τους φόρους!

Την περασμένη σεζόν ο Τρεντ έπαιζε στους Τορόντο Ράπτορς έχοντας κατά μέσο όρο από 13,7 πόντους με 2,6 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ σε 28,1 λεπτά συμμετοχής, με συμβόλαιο που έφτανε τα 51,8 εκατ. δολάρια.

Από πλευράς τους οι Λέικερς μπορεί αυτή τη στιγμή να μην είναι σε θέση να τον «κυνηγήσουν» έντονα, ωστόσο οι υπεύθυνοι θα προσπαθήσουν να βρουν τον τρόπο να ξεπεράσουν αυτό το... εμπόδιο ενώ σκέφτονται να αξιοποιήσουν την επιλογή της εξαίρεσης μεσαίου επιπέδου φορολογούμενου, πράγμα που δεν θα τους έθετε σε κίνδυνο το salary cap τους.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα