GM των Γουόριορς: «Ο Κάρι θα είναι... πολεμιστής για όλη τη ζωή του»

GM των Γουόριορς: «Ο Κάρι θα είναι... πολεμιστής για όλη τη ζωή του»

Ο Στεφ Κάρι.

bet365

Ο General Manager των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, υποστήριξε ότι ο Στέφεν Κάρι δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα.

Ο Στέφεν Κάρι, πριν από λίγες ημέρες είδε τον Κλέι Τόμπσον, έναν συμπαίκτη όπου μαζί έγραψαν ιστορία κατακτώντας πρωταθλήματα στο NBA, να πηγαίνει στους Ντάλας Μάβερικς.

Ο ίδιος πριν από μερικές ημέρες είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα του Σαν Φρανσίσκο, ωστόσο όπως ανέφερε, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα.

Ο General Manager όμως των Γουόριορς, μιλώντας για τον 36χρονο γκαρντ, υποστήριξε ότι ο Κάρι θα μείνει για όλη τη ζωή του στην ομάδα.

«Μπορώ να πω με πολύ μεγάλη σιγουριά, ότι ο Στέφεν Κάρι, θα είναι... πολεμιστής για όλη τη ζωή του» υποστήριξε ο Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ και πρόσθεσε: «Πιστεύω θα ήταν πολύ δύσκολο να έχουμε την ίδια ομάδα, αλλά δεν είναι μία κατάσταση όπου έχει... χαλάσει τελείως. Απλά πρέπει να ρυθμίσουμε κάποια πράγματα. Αυτός ο τύπος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Με τον Στέφ και τον Ντρέιμοντ Γκριν ακόμα σε υψηλό επίπεδο, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αποφάσεις μας ώστε να μείνουμε σε αυτό το επίπεδο πρωταθλητισμού. Είμαστε σοβαροί για τη νίκη».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα