Αντετοκούνμπο: Όταν ο Γιάννης έκρυψε τον ουρανό στον Έιτον και άνοιξε τον δρόμο για το πρωτάθλημα των Μπακς (vid)

Αντετοκούνμπο: Όταν ο Γιάννης έκρυψε τον ουρανό στον Έιτον και άνοιξε τον δρόμο για το πρωτάθλημα των Μπακς (vid)

Newsroom
Αντετοκούνμπο

bet365

Συμπληρώνονται τρία χρόνια από το «the block» του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον ΝτιΆντρε Έιτον στο Game 4 των τελικών Μπακς-Σανς, με το οποίο έστρωσε το... χαλί του τίτλου.

Τελικοί 2021. Μπακς εναντίον Σανς. Το Μιλγουόκι είχε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο μετά το αρχικό 2-0 του Φοίνιξ στην Αριζόνα.

Το Μιλγουόκι είχε μειώσει σε 2-1 στο Game 3 του Μιλγουόκι ύστερα από τους 41 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αν μη τι άλλο το Game 4 ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστικό.

Το σκορ στο 101-99 υπέρ των Μπακς. Απέμεναν 1:16 για το τέλος. Οι Σανς ήταν στην επίθεση και ο Ντέβιν Μπούκερ «σέρβιρε» ένα alley oop «πάρε κάρφωσε» στον ΝτιΆντρε Έιτον για την ισοφάριση. Αμ, δε. Υπήρχε... στάση Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο Έλληνας σούπερ σταρ μ' ένα μεγαλοπρεπέστατο «block» στην προσπάθεια του σέντερ των Σανς να καρφώσει, χάρισε ουσιαστικά τη νίκη στους Μπακς με την οποία έφεραν τη σειρά στα ίσια (2-2). Μια νίκη η οποία άνοιξε και τον δρόμο για τις δύο επόμενες νίκες του Μιλγουόκι για το 4-2 και την κατάκτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος.

Θυμηθείτε την τρομερή τάπα του Greek Freak

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα