NBA, Μπακς: Ο Αϊζάια Τόμας βρίσκεται στο training camp της ομάδας

NBA, Μπακς: Ο Αϊζάια Τόμας βρίσκεται στο training camp της ομάδας

Αϊζάια Τόμας

bet365

Μία θέση στο ρόστερ των Μιλγουόκι Μπακς διεκδικεί ο Αϊζάια Τόμας, ο οποίος βρίσκεται στο training camp της ομάδας μαζί με άλλους βετεράνους γκαρντ.

Το καλοκαίρι των Μιλγουόκι Μπακς δεν είχε κάποια εντυπωσιακή κίνηση, όπως αυτήν του Ντέμιαν Λίλαρντ έναν χρόνο πριν, αλλά οι προσθήκες που έκαναν τα «Ελάφια», με τελευταία αυτήν του Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ γεμίζουν αισιοδοξία τους φίλους τους.

Ωστόσο στο training camp της ομάδας, όπως αποκάλυψε ο Σαμς Σαράνια, υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον αφού ο Αϊζάια Τόμας προπονείται εκεί και ψάχνει μια ακόμα ευκαιρία για να παίξει στο NBA.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ, όχι μόνο ο βετεράνος και δύο φορές All Star, αλλά και μερικοί ακόμα γκαρντ όπως ο Τζάστις Γουίνσλοου, ο Χαμιντού Ντιαλό, ο Γουίλ Μπάρτον και ο Τζέιλεν Νόυοελ βρίσκονται στο Λας Βέγκας, αναζητώντας μια θέση στο ρόστερ των Μπακς.

Όσον αφορά τον Αϊζάια Τόμας; Την περασμένη σεζόν επέστρεψε σε έξι παιχνίδια, μετά το δεκαήμερο συμβόλαιο που πήρε στους Σανς, πατώντας στα παρκέ του NBA για πρώτη φορά έπειτα από τη σεζόν 2021-22.

Βέβαια, ο ανταγωνισμός του σε αυτό το training camp των Μπακς είναι μεγάλος, όπως επίσης και ο ανταγωνισμός στο ρόστερ της παρέας του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Ντέμιαν Λίλαρντ. Με τον Τόμας να αρπάξει την ευκαιρία για μια θέση στην ομάδα του Μιλγουόκι.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα