Λέικερς: Νίκη με καλή εμφάνιση από τον Μπρόνι Τζέιμς στο Summer League

Newsroom
Ο Μπρόνι Τζέιμς

bet365

Οι Λος Άντζελες Λέικερς επικράτησαν των Ατλάντα Χοκς με 87-86 με τον Μπρόνι Τζέιμς να πραγματοποιεί την καλύτερη του εμφάνιση ως τώρα.

Οι Λέικερς νίκησαν τους Χοκς στο Summer League του NBA στο «νήμα» με 87-86 κάνοντας έτσι την πρώτη τους νίκη διαμορφώνοντας το ρεκόρ τους σε 1-2.

Ένας από τους πρωταγωνιστές ήταν ο γιος του «βασιλιά», Μπρόνι Τζέιμς, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση ως τώρα με την φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο Μπρόνι Τζέιμς σε 24 λεπτά που βρέθηκε εντός παρκέ μέτρησε 12 πόντους, 1 ριμπάουντ αλλά και μία ασίστ.

Ο 19χρονος γκαρντ (1.88 μέτρα) μετά από τις μέτριες εμφανίσεις που πραγματοποίησε στα προηγούμενα παιχνίδια, εμφανίστηκε καλύτερος βρίσκοντας σιγά σιγά τα πατήματα του στον μαγικό κόσμο του NBA. Στο παιχνίδι με τους Ατλάντα Χοκς ήταν θετικός και βελτιωμένος όσον αφορά τα ποσοστά του. Στους 12 πόντους που σκόραρε είχε 3/6 δίποντα (50%) και 2/5 τρίποντα (40%).

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα