Παναθηναϊκός: Ο Σακίλ Ο'Νίλ έκανε story την ατάκα του Αταμάν που έγινε viral

Παναθηναϊκός: Ο Σακίλ Ο'Νίλ έκανε story την ατάκα του Αταμάν που έγινε viral

Newsroom
Shaquille_O'Neal

bet365

Τη φράση του Εργκίν Αταμάν για «μάχη» του Παναθηναϊκού με τους Σέλτικς, με φόντο τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, σχολίασε ο Σακίλ Ο'Νίλ.

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης πως αν οι Σέλτικς θέλουν να λογίζονται παγκόσμιοι πρωταθλητές, τότε πρέπει να νικήσουν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Κάτι που προκάλεσε ένα ντόμινο σχολιασμού της συγκεκριμένης ατάκας, ακόμα και στις ΗΠΑ. Ο Αταμάν δεν άργησε να γίνει viral και οι Αμερικανοί να αναρωτηθούν αν έχει βάση ο ισχυρισμός του, για μία... άτυπη κόντρα μεταξύ Σέλτικς και Παναθηναϊκού.

Στον χωρό αυτών των αντιδράσεων μπήκε και ο Σακίλ Ο'Νίλ. Ο Αμερικανός θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς και των Μαϊάμι Χιτ, πόσταρε στο instagram του το εικαστικό που απεικονίζει τον Σλούκα και τον Αταμάν να κρατάνε τον τίτλο της EuroLeague.

Με λεζάντα φυσικά τις δηλώσεις του Τούρκου προπονητή. Κάτι που σημαίνει πως ο Ο'Νίλ δε... διαφωνεί εν πολλοίς με τον ισχυρισμό του Αταμάν.

Το στόρι του Σακίλ Ο'Νίλ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα