Γουέστμπρουκ: Έτοιμος να γίνει κάτοικος... Ντένβερ!

Newsroom
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ.

bet365

Στους Ντένβερ Νάγκετς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ύστερα από σχετικό trade που έκαναν οι Κλίπερς και ουσιαστικά του άνοιξαν το δρόμο για να μετακομίσει στο Κολοράντο.

Ύστερα από δύο χρόνια στους Κλίπερς, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ αναμένεται να αγωνιστεί στην 6η ομάδα της καριέρας του στο ΝΒΑ!

Μετά την Οκλαχόμα, το Χιούστον, την Γουάσινγκτον, τους Λέικερς και τους Κλίπερς, ο «Brodie» αναμένεται να βρεθεί στο Ντένβερ και να γίνει συμπαίκτης του Γιόκιτς στους Νάγκετς.

Ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι ανέφερε ότι ο Γουέστμπρουκ έγινε trade στους Γιούτα Τζαζ προκειμένου να μετακομίσει ο Κρις Νταν στους Κλίπερς ωστόσο οι «Μορμόμοι» δεν πρόκειται να τον κρατήσουν. Θα κάνουν «buy out» στο συμβόλαιό του προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να βρεθεί στο Ντένβερ.

Ο έμπειρος All Star γκαρντ έχει «γράψει» 1.162 ματς κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ (21.7π., 8.1ασ., 7.1ριμπ.) και άλλα 122 παιχνίδια στα play off (23.6π., 7.5ασ., 7ριμπ.)

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα