NBA, Μπρόνι Τζέιμς: Δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση στο Summer League

NBA, Μπρόνι Τζέιμς: Δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση στο Summer League

Ο Μπρόνι Τζέιμς

bet365

Στους 13 πόντους σταμάτησε απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς ο Μπρόνι Τζέιμς, πραγματοποιώντας δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση με τη φανέλα των Λέικερς στο Summer League.

Ο Μπρόνι Τζέιμς σταδιακά βρίσκει τα πατήματά του, αγωνιζόμενος στο Summer League των Λέικερς. Ο γιος του «βασιλιά» ΛεΜπρόν έγινε Draft και θα παίξει μαζί με εκείνον στη σεζόν που έρχεται.

Ωστόσο τίποτα δεν ήταν απλό στο ξεκίνημα, με τις επιδόσεις του στο Summer League να είναι χαμηλές. Ωστόσο μετά την καλή του εμφάνιση απέναντι στους Χοκς, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και κόντρα στους Καβαλίερς.

Οι Λέικερς επικράτησαν με 93-89 και ο Μπρόνι σκόραρε 13 πόντους, έναν περισσότερο από το ρεκόρ του στο Summer League. Μέτρησε μάλιστα 5/10 εντός παιδιάς με 1/3 τρίποντα, μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ στα 25 λεπτά που αγωνίστηκε.

Τα νούμερα του Μπρόνι Τζέιμς στο Summer League

  • VS Κινγκς: 4π. (2/9 FG), 2ρ., 2ασ.
  • VS Χιτ: 3π. (1/3 FG), 5ρ., 3ασ.
  • VS Ρόκετς: 8π. (3/14 FG), 5ρ., 0ασ.
  • VS Σέλτικς: 2π. (1/5 FG), 3ρ., 1ασ.
  • VS Χοκς: 12π. (5/11 FG), 1ρ., 0ασ.
  • VS Καβαλίερς: 13π. (5/10 FG), 5ρ., 3ασ.
@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα