NBA, Γουέστμπρουκ: Η συνύπαρξη των... 329 triple double στους Νάγκετς

NBA, Γουέστμπρουκ: Η συνύπαρξη των... 329 triple double στους Νάγκετς

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ.
Από το Λος Άντζελες και τους Κλίπερς, στο Ντένβερ και τους Νάγκετς αναμένεται να βρεθεί ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, εκεί όπου θα βρει τον Νίκολα Γιόκιτς που έρχεται να του... κλέψει την 1η θέση των triple double.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ετοιμάζει... βαλίτσες για το Ντένβερ. Μετά την ανταλλαγή που τον έφερε στους Γιούτα Τζαζ, αναμένεται να μείνει ελεύθερος και να υπογράφει στους Νάγκετς, θέλοντας να διεκδικήσει τις τελευταίες του πιθανότητες, στα 35 του χρόνια για το δαχτυλίδι!

Εκεί όπου θα συναντηθεί φυσικά με τον Νίκολα Γιόκιτς. Έναν παίκτη που στο μέλλον μπορεί να του... κλέψει μία από τις πρωτιές του, αν συνεχίσει στον ρυθμό των προηγούμενων ετών.

Ο λόγος φυσικά για τα triple double, μία λίστα στην οποία ο Γουέστμπρουκ προηγείται. Με 199 τον αριθμό, έχει αφήσει πίσω τον Όσκαρ Ρόμπερτσον (181) και τον Μάτζικ Τζόνσον (138). Ωστόσο στην 4η θέση της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς που... καλπάζει.

 

Ο Σέρβος προς το παρόν μετράει 130, όμως η ικανότητά του να παράγει διαρκώς triple double, μαρτυρά πως σε λίγα χρόνια έχει τη δυνατότητα να προσπεράσει τον... μελλοντικό συμπαίκτη του.

Για την ιστορία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 45 triple double βρίσκεται στη 12η θέση της λίστας.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα