Τιγκ για Αντετοκούνμπο: «Έχασε το μυαλό του στους τελικούς του 2021, γιατί έλειπε ο Θανάσης» (vid)

Τιγκ για Αντετοκούνμπο: «Έχασε το μυαλό του στους τελικούς του 2021, γιατί έλειπε ο Θανάσης» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

bet365

Ο Τζεφ Τιγκ μίλησε για τη σχέση του Γιάννη με τον Θανάση Αντετοκούνμπο και την απουσία του πρώτου από τους τελικούς του 2021, όπου ο Giannis είχε... χαθεί!

Πριν από τρία χρόνια και μία ημέρα, οι Μιλγουόκι Μπακς γιόρταζαν την κατάκτηση του πρώτου τίτλου τους, μετά από 50 χρόνια. Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει μία μυθική εμφάνιση, η οποία τον τοποθέτησε στο Πάνθεον των κορυφαίων.

Σύμφωνα με τον τότε παίκτη των Μπακς, Τζεφ Τιγκ, ο τίτλος είχε τη... σφραγίδα του Θανάση Αντετοκούνμπο! Ο άλλοτε γκαρντ των Ατλάντα Χοκς ήταν καλεσμένος στο podcast του Ντρέιμοντ Γκριν και κάποια στιγμή ρωτήθηκε για το ρόλο που είχε ο Θανάσης στην ομάδα, εξηγώντας ότι ένας άνθρωπος, ο οποίος κάνει τους άλλους να χαμογελούν, είναι πάντα χρήσιμος.

Με τον Τιγκ να αναφέρει μία ιστορία και το λόγο που οι Μπακς βρέθηκαν πίσω στο σκορ των τελικών με 2-0.

«Όταν μείναμε πίσω με 0-2, ο Γιάννης ήταν χαμένος. Ο Θανάσης είχε covid και έλειπε. Έχουν μία ξεχωριστή σχέση. Δεν μπορεί να αποδώσει, αν δεν βλέπει τον αδελφό του. Λέω την αλήθεια, είναι παράξενο. Ρωτούσε συνεχώς που είναι ο Θανάσης. Και στη μέση του αγώνα, του λέω "είμαστε στους Τελικούς. Παίξε». Ι Θανάσης έκανε μία θαυματουργή επιστροφή, ξέρω ότι ακόμα νοσούσε. Αντί να μείνει εκτός για 14 ημέρες, επέστρεψε σε τρεις. Αλλά η ενέργεια του είναι... κολλητική. Και τότε σκέφτηκα ότι προσφέρει στην ομάδα. Και όταν κερδίσαμε και κάναμε την παρέλαση των νικητών, ήταν πάλι μόνος, γιατί είχε covid!», είπε ο Τιγκ.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα