Ντινγουίντι: Επέστρεψε στους Ντάλας Μάβερικς

Ντινγουίντι: Επέστρεψε στους Ντάλας Μάβερικς

Newsroom
Ντινγουίντι: Επέστρεψε στους Ντάλας Μάβερικς
Δεν πέρασε καλά - καλά ενάμιση χρόνος από τη μέρα που αποτέλεσε παρελθόν από τους Μάβερικς και ο Σπένσερ Ντινγουίντι επέστρεψε και πάλι στην ομάδα του Ντάλας.

Ο 31χρονος γκαρντ θα φορέσει και πάλι τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη περιφερειακή γραμμή της ομάδας και δη τους Ντόντσιτς, Ίρβινγκ και Κλέι Τόμπσον.Μάλιστα ο Σπένσερ Ντινγουίντι είχε χρησιμοποιηθείο τον Φεβρουάριο του 2023 ως αντάλλαγμα στους Μπρούκλιν Νετς για τη μετακόμιση του Καϊρί στο Ντάλας.

Σύμφωνα με τον Σαμς Τσαράνια από το «The Athletic» ο Ντινγουίντι συμφώνησε για μονοετές συμβόλαιο με τους Μάβερικς, στους οποίους αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021-22 και στο πρώτο μισό της σεζόν 2022-23. Συνολικά έχει στην καριέρα του 542 ματς, μετρώντας κατά μέσο όρο 13.3 πόντους, 5.2 ασίστ και 3 ριμπάουντ ενώ σουτάρει με 48% στα δίποντα και 33% στα τρίποντα.

Την καλύτερη χρονιά του την έκανε τη σεζόν 2019-20 στους Μπρούκλιν Νετς (20.6π., 6.8ασ., 3.5ριμπ.) ενώ με τη φανέλα των Μαβς έχει μετρήσει 76 παιχνίδια (17.1π., 4.9ασ., 3.1ριμπ.)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα