Μπίλαπς : «Με Καρμέλο οι Πίστονς θα έπαιρναν τουλάχιστον τρία πρωταθλήματα, θα... έδιωχναν νωρίτερα τον ΛεΜπρόν»

Μπίλαπς : «Με Καρμέλο οι Πίστονς θα έπαιρναν τουλάχιστον τρία πρωταθλήματα, θα... έδιωχναν νωρίτερα τον ΛεΜπρόν»

Ο Καρμέλο Άντονι με τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς.
Ο Τσόνσεϊ Μπίλαπς στάθηκε στο ενδεχόμενο να είχαν διαλέξει οι Πίστονς τον Καρμέλο Άντονι στο draft του 2003.

Οι Πίστονς είχαν επιλέξει τον Ντάρκο Μίλιτσιτς ως No.2 στο draft του 2003, αφήνοντας τον Καρμέλο να... πέσει στο «3» και να τον διαλέξουν οι Νάγκετς. Αρκετές φορές οι Αμερικάνοι έχουν σταθεί στο τι θα γινόταν αν ο Μέλο έπαιζε στο Ντιτρόιτ και αυτή τη συζήτηση επανέφερε ο Τσόνσεϊ Μπίλαπς.

Ο θρύλος του Ντιτρόιτ (head coach των Μπλέιζερς) και πρωταθλητής του 2004 μαζί με Ριπ Χάμιλτον, Τάισον Πρινς, Μπεν και Ρασίντ Γουάλας μίλησε στο 7PM in Βrooklyn και τόνισε πως οι Πίστονς θα κέρδιζαν τουλάχιστον 3 πρωταθλήματα αν έπαιρναν Καρμέλο. Επίσης πρόσθεσε πως θα οδηγούσαν τον ΛεΜπρόν στο να φύγει από το Κλίβελαντ πολύ νωρίτερα απ' ότι έφυγε.

Ο Καρμέλο έγραψε τη δική του ιστορία στο ΝΒΑ, έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του σε Νάγκετς και Νικς και έριξε τους τίτλους τέλους, όντας ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ ever στη λίγκα. Σίγουρα θα άξιζε και ένα πρωτάθλημα το οποίο όμως δεν κατέκτησε ποτέ.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα