Καρμέλο: «Γι' αυτό δεν πήγα στους Big Three των Χιτ»

Καρμέλο: «Γι' αυτό δεν πήγα στους Big Three των Χιτ»

Νίκος Καρφής
Καρμέλο: «Γι' αυτό δεν πήγα στους Big Three των Χιτ»

bet365

O Kαρμέλο Άντονι στάθηκε στον καιρό που είχε μιλήσει με τον ΛεΜπρόν πριν τη δημιουργία των Big Three του Μαϊάμι.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δημιούργησε μια φοβερή Big Three στο Μαϊάμι παρέα με Γουέιντ και Μπος. Παρέα η συγκεκριμένη τριάδα κατέκτησε τα πρωταθλήματα του 2012 και του 2013.

Ο Καρμέλο Άντονι φιλοξενήθηκε στο Podcast P και τόνισε πως είχε μιλήσει με τον King James πριν δημιουργηθεί η φοβερή τριάδα των Χιτ. «Πριν τη δημιουργία της Big Three, υπήρξαν συζητήσεις με τον ΛεΜπρόν. Εκτός από εμένα, εκείνον και τον Γουέιντ, ήμασταν πιο κοντά. Ποτέ όμως δεν συνεργαστήκαμε μέχρι που μεγαλώσαμε αρκετά. Νομίζω πως δεν το κάναμε τότε, επειδή χάσαμε μαζί. Αισθανόμασταν τον ίδιο πόνο. Θα μπορούσαμε να γίνουμε συμπαίκτες, αλλά δεν γινόταν ούτε στη Νέα Υόρκη ούτε στο Κλίβελαντ», ήταν τα λόγια του.

Πάντως οι δύο τους συνεργάστηκαν εκτός Team USA και στους Λέικερς τη σεζόν 2021-22, αλλά δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Ο Μέλο τελείωσε την καριέρα του δίχως δαχτυλίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα