Ντρέιμοντ Γκριν: «Χαίρομαι που έφυγε ο Τόμπσον, δεν ήταν χαρούμενος πια εδώ»

Ντρέιμοντ Γκριν: «Χαίρομαι που έφυγε ο Τόμπσον, δεν ήταν χαρούμενος πια εδώ»

Newsroom
Ντρέιμοντ Γκριν: «Χαίρομαι που έφυγε ο Τόμπσον, δεν ήταν χαρούμενος πια εδώ»

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν φιλοξενήθηκε στο podcast του Τζεφ Τιγκ και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Κλέι Τόμπσον από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δηλώνοντας χαρούμενος για αυτή την κίνηση καθώς δεν ήταν πλέον ευχαριστημένος.

Ο Κλέι Τόμπσον είναι εδώ και μέρες μέλος των Ντάλας Μάβερικς καθώς μετά από 13 συνεχόμενα έτη με την φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην μπασκετική του καριέρα.

Την συγκεκριμένη κίνηση σχολίασε ο Ντρέιμοντ Γκριν στο podcast του παλαίμαχου γκαρντ Τζεφ Τιγκ λέγοντας πως μπορεί να είναι δύσκολο για εκείνον που μετά από τόσα χρόνια δεν θα είναι πλέον συμπαίκτες αλλά χαίρεται για την επιλογή του, καθώς τον τελευταίο καιρό δεν περνούσε καλά στους Γουόριορς.

Τα λόγια του Γκριν

«Χαίρομαι που έφυγε. Ο λόγος που είμαι χαρούμενος είναι επειδή δεν ήταν πλέον χαρούμενος εδώ. Σαν αδελφός σου, θέλω μόνο το καλύτερο για εσένα, όχι αυτό που είναι καλύτερο για εμένα ή για την ομάδα ή τον οργανισμό. Περάσαμε μαζί περισσότερο χρόνο από ότι με την οικογένειά μας. Το να τον βλέπω έτσι πέρυσι, με ενοχλούσε.

Χαίρομαι για αυτόν. Χαίρομαι που έφυγε, επειδή δεν απόλαυσα να τον βλέπω όπως τον είδα πέρυσι. Επειδή, δεν ενδιαφέρεται για το αν ο ουρανός είναι μπλε ή πράσινος σε καθημερινή βάση, αλλά πέρυσι κάθε μέρα κάτι γινόταν. Δεν ήταν ευχάριστο. Ήταν καλό για αυτόν, ήταν καλό για όλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα