Καβαλίερς: Θέλουν να κρατήσουν τον Οκόρο

Καβαλίερς: Θέλουν να κρατήσουν τον Οκόρο

Newsroom
Οκόρο

bet365

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Άιζακ Οκόρο και γι' αυτόν τον λόγο φέρεται να του έχουν ήδη προσφέρει πολυετές συμβόλαιο.

Ο Άιζακ Οκόρο είναι restricred free agent και ακόμα παραμένει ανοικτό το μέλλον του. Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς ωστόσο επιθυμούν διακαώς να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

Όπερ και σημαίνει ότι οι Καβαλίερς μπορούν να «ματσάρουν» οποιαδήποτε πρόταση και αν δεχθεί προκειμένου να παραμένει στο Οχάιο. Πάντως όπως ανάφερε ο Κρις Φέντορ στο podcast «Wine & Gold Talk Podcast» η ομάδα του Κλίβελαντ έχουν ήδη προσφέρει νέο συμβόλαιο πολυετούς επέκτασης.

Μάλιστα τα χρήματα που του δίνουν ανά χρόνο ανέρχονται στα 8 με 10 εκατομμύρια δολάρια. Ο Οκόρο εξάντλησε το τετραετές rookie συμβόλαιό του το οποίο του απέφερε έως σήμερα 29 εκατομμύρια δολάριας.

Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ επιλέχθηκε στο νούμερο «5» του draft το 2020 και έχει αγωνιστεί σε 279 ματς του ΝΒΑ με τη φανέλα των Καβς, έχοντας κατά μέσο όρο 8.5 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα