Γκρίζλις: O Καβαμούρα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μέμφις

Γκρίζλις: O Καβαμούρα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μέμφις

Newsroom
Γιούκι Καβαμούρα

bet365

Ο Καβαμούρα θα φορέσει την φανέλα των Γκρίζλις καθώς θα υπογράψει συμβόλαιο τύπου Exhibit 10.

Ο Γιούκι Καβαμούρα ( 23 ετών, 1.73) αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών της εθνικής Ιαπωνίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στην Γαλλία και ήταν αυτός που έβαλε... δύσκολα στους οικοδεσπότες, αφού μέτρησε 29 πόντους στο μεταξύ τους παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων Μπάσκετ.

Ο 23χρονος γκαρντ με τις εμφανίσεις του κέντρισε το ενδιαφέρον των Μέμφις Γκρίζλις, οι οποίοι του προσέφεραν συμβόλαιο τύπου Exhibition 10, με τον γκαρντ της Ιαπωνίας να είναι έτοιμος να το υπογράψει σύμφωνα και με την ομάδα όπου αγωνίζεται αυτή την περίοδο, τους Γιοκοχάμα Μπι-Κόρσαϊρς.

Το Exhibit 10 είναι ένας τύπος συμβολαίου στο οποίο ο παίκτης, θα πάρει τον μίνιμουμ μισθό σε μη-εγγυημένο συμβόλαιο που έχει διάρκεια ενός έτους. Επιπλέον, σε αυτά τα συμβόλαια υπάρχει και μπόνους για τον παίκτη έως και 75.000 δολάρια αν από την στιγμή που μείνει ελεύθερος περάσει 60 μέρες στη θυγατρική ομάδα του συλλόγου στην G-League.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα