NBA, Λέικερς: Αποκαλύφθηκε το άγαλμα του Κόμπι με την κόρη του Τζίτζι

NBA, Λέικερς: Αποκαλύφθηκε το άγαλμα του Κόμπι με την κόρη του Τζίτζι

Newsroom
NBA, Λέικερς: Αποκαλύφθηκε το άγαλμα του Κόμπι με την κόρη του Τζίτζι

bet365

Η μορφή του Κόμπι Μπράιαντ θα υπάρχει πάντα έξω από το γήπεδο των Λος Άντζελες Λέικερς, με τους «λιμνανθρώπους» να αποκαλύπτουν το άγαλμά του, με εκείνον να παίρνει αγκαλιά την κόρη του, Τζιάνα.

Από τις 26 Ιανουαρίου του 2020, ο κόσμος του μπάσκετ είναι πολύ φτωχότερος. Αφού ο Κόμπι Μπράιαντ μαζί με την κόρη του, Τζιάνα, έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα με το ελικόπτερο.

Με τους Λος Άντζελες Λέικερς να μην ξεχνούν τον μεγάλο τους θρύλο, αποκαλύπτοντας πλέον και το άγαλμα έξω από το γήπεδό τους.

Με τον Κόμπι να έχει αγκαλιά την κόρη του, Τζίτζι και να τη φιλάει στο μέτωπο, όπως ακριβώς είχε κάνει την τελευταία φορά που παρακολούθησε παιχνίδι της ομάδας του. Με την επιγραφή πάνω να αναφέρει τα λόγια του Κόμπι, ο οποίος δήλωνε περήφανα κοριτσομπαμπάς.

«Η Τζιάννα είναι τέρας. Είναι καλύτερη από ότι ήμουν εγώ στην ηλικία της. Το έχει. Τα κορίτσια είναι απίστευτα. Θα έκανα άλλα πέντε κορίτσια αν μπορούσα. Είμαι κοριτσομπαμπάς».

Το άγαλμα Κόμπι και Τζίτζι Μπράιαντ

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα