Χέιγουορντ: Η αστεία ιστορία με τον Αρτέστ να τον αποκαλεί Τζάστιν Μπίμπερ (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Αρτέστ Χέιγουορντ

bet365

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ μοιράστηκε μια αστεία ιστορία με τους Αρτέτ και Κόμπι Μπράιαντ από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του όταν είχε αντιμετωπίσει τους Λέικερς.

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, ο Γκόρντον Χέιγουορντ αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του σε ηλικία 34 ετών.

Αν μη τι άλλο η καριέρα του ήταν τελείως διαφορετική μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό στον αριστερό του αστράγαλο και μάλιστα στην παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς στην πρεμιέρα του NBA για τη σεζόν 2017-18. Παρόλα αυτά μέτρησε 835 ματς στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη έχοντας αγωνιστεί σε Τζαζ, Σέλτικς, Χόρνετς και Θάντερ με 15.2 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ.

Με αφορμή την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση φιλοξενήθηκε στο «The LeBatard Show» όπου μεταξύ άλλων θυμήθηκε ιστορίες από την καριέρα του στο NBA. Σε μία από αυτές γύρισε το χρόνο αρκετά πίσω και θυμήθηκε ένα ματς της pre-season μεταξύ των Τζαζ και των Λέικερς και πιο συγκεκριμένα τη στιχομυθία που είχαν οι Ρον Αρτέστ και Κόμπι Μπράιαντ για εκείνον.

«Για κάποιον λόγο όταν βλέπεις να μπαίνει στο παρκέ ένας λευκός, αμέσως πας καταπάνω του. Να επιτεθείς σ' εκείνον. Δεν ήμουν ο χειρότερος αμυντικός στην Γιούτα αλλά έπρεπε να ήταν καλή η πρώτη άμυνα. Ειδάλλως θα μου έκαναν επίθεση σε κάθε φάση» είπε αρχικά ο Χέιγουορντ και θυμήθηκε την ιστορία με τους Λέικερς.

«Όταν με είδε ο Αρτέστ να περνάω στο παρκέ, με κοίταξε, μετά κοίταξε τον Κόμπι Μπραιαντ και του είπε: 'Κόμπι, δώσε μου τη μπάλα στο χαμηλό ποστ γιατί θα με μαρκάρει ο Τζάστιν Μπίμπερ. Δεν ξέρω αν είχε να κάνει με το παρουσιαστικό μου, το πρόσωπό μου και τα μαλλιά μου ή απλά επειδή είμαι λευκός. Όμως ναι. Υπάρχει αυτό το στερεότυπο στο ΝΒΑ. Ότι αν είσαι λευκός δεν μπορείς να παίξεις άμυνα».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα