NBA, Λόνζο Μπολ: Προπονήθηκε και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή!

NBA, Λόνζο Μπολ: Προπονήθηκε και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή!

Newsroom
NBA, Λόνζο Μπολ: Προπονήθηκε και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή!

bet365

Η ταλαιπωρία του Λόνζο Μπολ οδεύει προς το τέλος καθώς έπαιξε σε προπονητικό «διπλό» και η επιστροφή του στην ενεργό δράση μοιάζει πιο κοντά από ποτέ!

Στις 14 Ιανουαρίου 2022 έμελλε να αγωνιστεί για τελευταία φορά. Συγκεκριμένα ήταν ένα ματς των Μπουλς με τους Γουόριορς. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τότε ότι θα έπρεπε να περιμένει περισσότερα από 2.5 χρόνια για να μπορέσει να «πατήσει» εκ νέου παρκέ προκειμένου να αγωνιστεί, έστω, σε ένα απλό... «διπλό».

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «Chicago Suntimes» ο Λόνζο Μπολ που έμεινε τις δύο τελευταίες σεζόν εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω προβλήματος στο γόνατο και επιπλοκών στην επέμβαση, κατάφερε να «βγάλει» ένα προπονητικό «διπλό» και να ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή. Παρόλα αυτά οι Σικάγο Μπουλς δεν έχουν δώσει ακόμα ακριβής ημερομηνία για το comeback του 27χρονου γκαρντ.

Συνολικά ο Λόνζο Μπολ έχει αγωνιστεί σε 252 ματς του NBA με τις φανέλες των Λέικερς, Πέλικανς και Μπουλς μετρώντας κατά μέσο όρο 11.9 πόντους, 6.2 ασίστ και 5.7 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα