NBA: Χωρίς Μπακς και Αντετοκούνμπο τα ματς των Χριστουγέννων

NBA: Χωρίς Μπακς και Αντετοκούνμπο τα ματς των Χριστουγέννων

bet365

Το πρόγραμμα των αγώνων του ΝΒΑ, την ημέρα των Χριστουγέννων, έχει πέντε ματς... φωτιά, αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμειναν εκτός της λίστας.

Μετά από έξι συνεχόμενα Χριστούγεννα στο παρκέ, την 24η Δεκεμβρίου 2024, οι Μιλγουόκι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις!

Το Athletic αποκάλυψε το πρόγραμμα της ημέρας με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στο ΝΒΑ και ανάμεσα στις δέκα ομάδες υπάρχουν μπόλικοι MVP και περισσότεροι πρωταθλητές.

Με τους Σαν Αντόνιο Σπερς θα κάνουν την πρώτη εμφάνιση μετά τη σεζόν 2016-2017 και αυτό... εξαιτίας της παρουσίας του Βίκτορ Γουεμπανιάμα στο ρόστερ τους. Με αντιπάλους τους Νιου Γιορκ Νικς, τη μεγαλύτερη σταθερά στα ματς των Χριστουγέννων.

Το ντέρμπι Γουόριορς - Λέικερς θα φέρει αντιμέτωπους τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι, ενώ υπάρχουν και οι αναμετρήσεις Μάβερικς - Τίμπεργουλβς (το ζευγάρι ματς των τελικών της Δύσης), όπως και η αναμέτρηση ανάμεσα στους Φοίνιξ Σανς και τους Ντένβερ Νάγκετς.

Και φυσικά, υπάρχει το ντέρμπι της Ανατολής με τους πρωταθλητές Μπόστον Σέλτικς να φιλοξενούν τους Φιλαδέλφια 76ερς.

Τα ματς του NBA τα Χριστούγεννα

  • Νικς - Σπερς
  • Μάβερικς - Τίμπεργουλβς
  • Σέλτικς - Σίξερς
  • Γουόριορς - Λέικερς
  • Σανς - Νάγκετς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα