Ο Κλέι Τόμπσον θα επιστρέψει για πρώτη φορά στο Σαν Φρανσίσκο στις 13 Νοεμβρίου

Τόμπσον

bet365

Ο Κλέι Τόμπσον θα επιστρέψει ως αντίπαλος των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στις 13 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του Emirates NBA Cup.

Εκείνη η ημέρα θα είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον Κλέι Τόμπσον. Αποκλείεται να ακούσει την παραμικρή αποδοκιμασία. Ό,τι και αν συμβεί. Πρόκειται να συμβεί το αντίθετο.

Η πρώτη εμφάνισή του ως αντίπαλος των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, σε μία έδρα όπου λατρεύτηκε, θα είναι μία μοναδική εμπειρία. Πλέον, η ημερομηνία για το μεγάλο ραντεβού ορίστηκε και θα είναι η 13η Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση του προγράμματος του Emirates NBA Cup (In Season Tournament), επιβεβαίωσε ότι οι Ντάλας Μάβερικς θα αγωνιστούν στην έδρα των Γουόριορς. Και ο Τόμπσον θα μπει για πρώτη φορά στα αποδυτήρια των αντιπάλων.

Ο Τόμπσον έμεινε ελεύθερος από τους Γουόριορς μετά από 13 χρόνια και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα