NBA: Ο Λεσόρ και ο Πετρούσεφ στους παίκτες των Ολυμπιακών Αγώνων που θα μπορούσαν να είναι στο πρωτάθλημα σύμφωνα με το ESPN

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Λεσόρ με τον Πετρούσεφ

bet365

Ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα των ΗΠΑ, το ESPN, έφτιαξε τη λίστα με τους παίκτες των Ολυμπιακών Αγώνων οι οποίοι θα μπορούσαν να βρεθούν σε κάποια ομάδα του NBA. Μέσα σε αυτούς βρίσκονται οι Ματίας Λεσόρ και Φίλιπ Πετρούσεφ.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν τελειώσει εδώ και μερικές ημέρες. Οι ΗΠΑ πανηγύρισαν για μία ακόμη φορά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου ενώ η Γαλλία για δεύτερο σερί Ολυμπιακό τουρνουά παρέλαβε το ασημένιο.

Το ESPN, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα της Αμερικής που ασχολούνται με τον αθλητισμό, ετοίμασε μία λίστα με τους παίκτες τους οποίους ξεχώρισε από τις αναμετρήσεις της Λιλ και του Παρισίου και τους θεωρεί κατάλληλους ώστε να βρεθούν στο ρόστερ μίας ομάδας από το NBA.

Μέσα σε αυτή τη λίστα των 7 αθλητών, βρίσκεται ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού AKTOR που μετρούσε κατά μέσο όρο από 7,2 πόντους με 3,3 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ αλλά και ο Φίλιπ Πετρούσεφ του Ολυμπιακού που είχε από 9,7 πόντους με 4,5 ριμπάουντ σε 23,9 λεπτά συμμετοχής.

Παρών είναι επίσης ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε, ο Μπρούνο Καμπόκλο, ο Τζος Χόκινσον, ο Καρλίκ Τζόουνς και ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ. Για τον δεύτερο μάλιστα έχουν ήδη να «ακούγονται» φήμες για μεταγραφή του στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα