O Αντετοκούνμπο γίνεται λύκος για τα νέα παπούτσια του και το ΝΒΑ αποκτά ένα νέο άγριο ζώο (vid)

O Αντετοκούνμπο γίνεται λύκος για τα νέα παπούτσια του και το ΝΒΑ αποκτά ένα νέο άγριο ζώο (vid)

Ο Γιάννης

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσίευσε ένα βίντεο από την αποκάλυψη ότι στην 6η έκδοση των παπουτσιών του, θα υπάρχει ο λύκος. Το νέο άγριο ζώο που μπαίνει στον κόσμο του ΝΒΑ.

Τα Giannis Freak 6, το νέο υπόδημα που φέρει το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ίσως δώσει ένα νέο παρατσούκλι στον δύο φορές MVP.

Το διαφημιστικό σποτ παρομοιάζει τον Αντετοκούνμπο με έναν θηρευτή, ωστόσο στο βίντεο που δημοσιοποίησε στο λογαριασμό του στο twiiter, ο Giannis μιλάει για το νέο άγριο ζώο που μπαίνει στα παρκέ του ΝΒΑ.

«Αν το σκεφτείς, στη λίγκα υπάρχει ένα λιοντάρι (σ.σ.: ΛεΜπρόν Τζέιμς), μία ταραντούλα (σ.σ.: λογικά εννοεί τον Ντόνοβαν Μίτσελ), μία black mamba (σ.σ.: Κόμπι Μπράιαντ). Και υπάρχει και κάποιος που δεν σκέφτεσαι αλλά είναι άγριο ζώο. Ο λύκος! Αυτός είμαι εγώ. Δεν με υπολογίζεις. Αλλά σε ακολουθώ για 50 μίλια. Και όταν κουραστείς. Ο λύκος είναι επίμονος», λέει ο Αντετοκούνμπο, δείχνοντας το έμβλημα του λύκου, ο οποίος έχει κόκκινα μάτια.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα