Τζος Χαρτ: «Ήθελα πραγματικά να χάσει ο Νόα Λάιλς»!

Τζος Χαρτ: «Ήθελα πραγματικά να χάσει ο Νόα Λάιλς»!

Λάιλς

bet365

Ο Νόα Λάιλς έγινε ο νέος κάτοχος χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ωστόσο ο Τζος Χαρτ παραδέχτηκε πως ήθελε να χάσει στον τελικό των 100 μέτρων!

O Νόα Λάιλς κατέκτησε την κορυφή και το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, κάνοντας ένα εκπληκτικό ντεμαράζ και τερματίζοντας πρώτος από τελευταίος που ήταν στην αρχή της κούρσας.

O 27χρονος Αμερικάνος σπρίντερ είχε προκαλέσει την οργή του ΝΒΑ μετά το περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για την τάση που έχει η ομάδα που κατακτά τον τίτλο να αποκαλείται «World Champions» (σ.σ. Παγκόσμιοι Πρωταθλητές).

Ο Λάιλς είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτό που με πονάει είναι όταν να βάζουν τον τίτλο "world champions". Παγκόσμιοι Πρωταθλητές ποιανού; Των Ηνωμένων Πολιτειών;

Από την πλευρά του, ο Τζος Χαρτ των Νιου Γιορκ Νικς δεν έχει ξεχάσει εκείνες τις δηλώσεις και μιλώντας στο podcast του Τζέιλεν Μπράνσον «The Roommates Show podcast», τόνισε πως ήθελε να χάσει ο Λάιλς!

«Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήμουν πατριώτης, ήθελα την Team USA να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο. Ήθελα όμως πραγματικά να χάσει ο Νόα Λάιλς! Νομίζω πως για πρώτη φορά όλο το ΝΒΑ στο Twitter ενώθηκε εναντίον του» εξήγησε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα