Ο Τρέι Γιανγκ... κράζει το ΝΒΑ, γιατί δεν έβαλε τους Χοκς να παίξουν την ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

Ο Τρέι Γιανγκ... κράζει το ΝΒΑ, γιατί δεν έβαλε τους Χοκς να παίξουν την ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

Ο Τρέι Γιανγκ.

bet365

Ο Τρέι Γιανγκ τα... έβαλε με το ΝΒΑ, επειδή, σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, οι Ατλάντα Χοκς δεν θα αγωνιστούν την ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια!

Ο δόκτωρ Μάρτιν Λούθερ Κινγκ γεννήθηκε στην Ατλάντα. Και αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές μορφές της σύγχρονης Αμερικανικής ιστορίας. Η δολοφονία του, τον Απρίλιο του 1968, στο Τενεσί, τον έκανε ένα εμβληματικό πρόσωπο στην κοινωνία των μαύρων και όχι μόνο.

Η ημέρα που φέρει το όνομά του, η 20ή Ιανουαρίου γιορτάζεται με μεγαλοπρέπεια. Ακόμη και στο ΝΒΑ, με τη διεξαγωγή αγώνων.

Μόνο που τη φετινή σεζόν οι Ατλάντα Χοκς δεν βρίσκονται στο πρόγραμμα! Για πρώτη φορά μετά από 30 συνεχόμενα χρόνια (από το 1994) και έπειτα από 33 εμφανίσεις τη συγκεκριμένη ημέρα.

«Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είναι απογοητευμένος με όλους σας στο ΝΒΑ. Λυπάμαι Ατλάντα», έγραψε ο γκαρντ των Χοκς, Τρέι Γιανγκ στο twitter, βάζοντας και το πρόγραμμα της Λίγκας για την 20ή Ιανουαρίου.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα