Μπος: Θα παίξει για πρώτη φορά μπάσκετ μετά το 2016 στο σπουδαίο φιλικό για τον Ντράγκιτς

Μπος: Θα παίξει για πρώτη φορά μπάσκετ μετά το 2016 στο σπουδαίο φιλικό για τον Ντράγκιτς

bet365

Ο Κρις Μπος θα αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί προς τιμήν του Γκόραν Ντράγκιτς στη Λιουμπλιάνα το Σάββατο 24 Αυγούστου, πατώντας ξανά παρκέ μετά από οκτώ χρόνια.

Τα προβλήματα υγείας έβαλαν πρόωρο τέλος στην καριέρα του Κρις Μπος, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2016, σε ηλικία 32 ετών, μετά τη θρόμβωση που του προκάλεσε πνευμονική εμβολή.

Η έγκαιρη διάγνωση της πάθησης απέτρεψε τα χειρότερα για τον Μπος, στον οποίο χορηγήθηκε αγωγή με αντιπηκτικά φάρμακα, δίχως όμως να καταφέρει να αγωνιστεί ξανά.

Χρυσός Ολυμπιονίκης με την Team USA στο Πεκίνο το 2008 και δις πρωταθλητής στο ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ το 2012 και το 2013, ως συμπαίκτης των Ντουέιν Γουέιντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Μπος σημείωσε 19.2 πόντους και 8.5 ριμπάουντ σε 893 αγώνες regular season στη σπουδαία καριέρα του.

Το Σάββατο 24 Αυγούστου θα πατήσει ξανά παρκέ στο φιλικό προς τιμήν του άλλοτε συμπαίκτη του στους Χιτ, Γκόραν Ντράγκιτς, που θα διεξαχθεί στη Λιουμπλιάνα και στο οποίο θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Νίκολα Γιόκιτς, Λούκα Ντόντσιτς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Τζίμι Μπάτλερ, Λουίς Σκόλα, Λουόλ Ντενγκ, Στιβ Νας και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς!

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα