Αβράμοβιτς: Κλίπερς και Χοκς θέλουν τον Σέρβο γκαρντ

«Κλίπερς και Χοκς θέλουν τον Αβράμοβιτς»!

bet365

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς αποκάλυψε πως ο Άλεκσα Αβράμοβιτς έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι τις 20 Αυγούστου και δημοσιεύματα στη Σερβία αναφέρουν ότι ο διεθνής γκαρντ βρίσκεται στο στόχαστρο των Κλίπερς και των Χοκς.

Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς αναδείχθηκε Καλύτερος Αμυντικός των Ολυμπιακών Αγώνων μπάσκετ 2024, κάνοντας για ακόμα ένα καλοκαίρι εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας.

Ο Αβράμοβιτς, ο οποίος αποχώρησε από την Παρτιζάν, πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, έχοντας υπογράψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας προτού ταξιδέψει στη Λιλ και το Παρίσι.

Πάντως ο super agent Μίσκο Ραζνάτοβιτς αποκάλυψε πως έχει ρήτρα αποδέσμευσης για το NBA μέχρι τις 20 Αυγούστου και σύμφωνα με το OzonPress, την περίπτωση του Σέρβου γκαρντ εξετάζουν σοβαρά οι Κλίπερς και οι Χοκς του συμπαίκτη του στην Εθνική, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Ο Αβράμοβιτς θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του στους Λος Άντζελες Κλίπερς ή στους Ατλάντα Χοκς. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη».

@Photo credits: ABA Liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα