Λίλαρντ: «Πέρυσι είχα 26 πόντους και δεν ήμουν καλά»

Λίλαρντ: «Πέρυσι είχα 26 πόντους και δεν ήμουν καλά»

Ντέμιαν Λίλαρντ

bet365

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ μίλησε για την περασμένη σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και γι' αυτή που έρχεται, δηλώνοντας πως μπορεί να κάνει τα ίδια πράγματα όπως πριν από 2-3 χρόνια.

Η ανταλλαγή του Ντέμιαν Λίλαρντ στους Μιλγουόκι Μπακς, πριν από σχεδόν ένα χρόνο, είχε προκαλέσει φρενίτιδα. Ένας All Star στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο και οι Μπακς ήταν και πάλι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο.

Στην πράξη δεν αποδείχθηκε. Το Μιλγουόκι έμεινε εκτός από τον 1ο γύρο των play off (4-2 από τους Πέισερς) και η σεζόν που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο είναι μία περίοδος αποδείξεων.

Ο Λίλαρντ πάντως προετοιμάζεται και προειδοποιεί. «Δεν είμαι ένας παίκτης που βρίσκεται σε πτώση. Ζω μία καλή, καθαρή ζωή, οπότε μπορώ ακόμα να παίξω. Μπορώ να κάνω τα ίδια πράγματα που έκαναν δύο, τρία χρόνια πριν. Μπορώ ακόμα να τα κάνω», είπε στη Milwaukee Journal.

«Πέρασα πολλά πράγματα»

Και συνέχισε: «Νομίζω πως όταν έγινε η ανταλλαγή όλοι έλεγαν ότι οι Μπακς θα πάρουν το πρωτάθλημα. Όταν λοιπόν τα πράγματα δεν έγιναν όπως ήθελαν, ή πίστευαν ότι θα γίνουν ή όταν εγώ δεν έμοιαζα όπως ήμουν στο Πόρτλαντ, όλοι αναρωτιόντουσαν τι συμβαίνει με εμένα. "Γιατί ο Λίλαρντ δεν το κάνει αυτό;", έλεγαν.

Ακόμα και όταν για ένα μεγάλο διάστημα της σεζόν είχα 26 πόντους μέσο όρο έλεγαν τα ίδια. Φαντάζεστε τι στάνταρ έχω θέσει όταν έχω 26 πόντους και 7 ασίστ μέσο όρο και δεν ήμουν καν καλά; Πέρασα πολλά πράγματα, αυτή είναι η αλήθεια».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα