Σαμ Κασέλ: «Ο Ολάζουον θα νικούσε τον Γιόκιτς»

Ο Νίκολα Γιόκιτς.

bet365

Ο Σαμ Κασέλ θέλησε να κάνει μία υποθετική σύγκριση ανάμεσα στον Νίκολα Γιόκιτς και τον Χακίμ Ολάζουον.

Το... χάσμα γενεών. Και το NBA τη δεκαετία του '90. Ο Σαμ Κασέλ, δύο φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Χιούστον Ρόκετς (και άλλη μία με τους Σέλτικς του 2008), στο πλευρό του Χακίμ Ολάζουον, ενός από τους πλέον εμβληματικούς σέντερ στην ιστορία του αθλήματος, θέλησε να κάνει τη σύγκριση του παρελθόντος με το παρόν.

Και έβαλε στο... στόχαστρό του τον Νίκολα Γιόκιτς. «Δεν θα είχε καμία ελπίδα. Ο Τζοέλ Εμπίντ του προκαλεί προβλήματα, δεν θα είχε καμία ελπίδα απέναντι στον Χακίμ Ολάζουον. Νομίζω ότι ο Χακίμ θα είχε απάντηση σε κάθετι που θα επιχειρούσε ο Γιόκιτς στην άμυνα», είπε ο Κασέλ στο podcast του Ντρέιμοντ Γκριν.

Και συνέχισε: «Ο Χακίμ είναι θηρίο με κάθε έννοια στο παρκέ. Είναι στο Top-10 των κατηγοριών της λίγκας σε κλεψίματα, ριμπάουντ, πόντους. Νομίζω ότι ο Γιόκιτς θα έβαζε περισσότερους πόντους, αλλά ο Χακίμ θα κέρδιζε γιατί θα του ασκούσε συνεχόμενη πίεση. Ο Γιόκιτς δεν θα μπορούσε να κάνει ζημιά στο ποστ. Δεν θα συνέβαινε».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα