NBA, Κλίπερς: Ξεχάστε το cube, το Halo Board έρχεται για να αλλάξει τα πάντα (vid)

NBA, Κλίπερς: Ξεχάστε το cube, το Halo Board έρχεται για να αλλάξει τα πάντα (vid)

Το νέο γήπεδο των Κλίπερς.

bet365

Το νέο γήπεδο των Λος Άντζελες Κλίπερς διαθέτει το μεγαλύτερο Halo Board που έχει τοποθετηθεί σε γήπεδο.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς απέκτησαν το νέο τους γήπεδο. Το Intuit Dome έβαλε τα καλά του, μία κόκκινη κορδέλα γύρω του, η οποία κόπηκε και σηματοδότησε την έναρξη της νέας εποχής για την... άλλη ομάδα του Λος Άντζελες.

Ανάμεσα σε όλα όσα βρίσκονται στο νέο γήπεδο, το οποίο κόστισε 1.8 δισεκατομμύρια δολάρια είναι και το Halo Board. Ο... απόγονος του cube.

Ξέρετε, εκείνου του κύβου που είναι κρεμασμένος στο κέντρο της αρένα και έχει φτάσει και στα ελληνικά γήπεδα με καθυστέρηση ετών.

Πλέον, οι Κλίπερς λανσάρουν ένα... φωτοστέφανο! Μία διπλή οθόνη στο σχήμα ενός φωτοστέφανου, η οποία εκτείνεται σχεδόν σε όλο το γήπεδο. Και θα επιτρέπει σε κάθε θεατή να βλέπει τις πληροφορίες που θα μεταδίδει.

Ανάμεσά τους μία κάμερα στραμμένη πάνω στον προπονητή της ομάδας, Τάι Λου, στατιστικά, αναλύσεις, νέα. Με την εμπειρία να μοιάζει σαν να βλέπεις ένα videogame.

@Photo credits: Los Angeles Clipperw Twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα