Ο θρύλος των Λέικερς, Μάικλ Κούπερ αποκάλεσε «τεμπέλη» τον Ντόντσιτς

Ο θρύλος των Λέικερς, Μάικλ Κούπερ αποκάλεσε «τεμπέλη» τον Ντόντσιτς

Ο Λούκα Ντόντσιτς.

bet365

Ο Μάικλ Κούπερ, μέλος των showtime Λέικερς, αποκάλεσε «τεμπέλη» τον Λούκα Ντόντσιτς, επειδή δεν προσπαθεί στην άμυνα.

Ο Μάικλ Κούπερ ανήκει στην παλιότερη γενιά του ΝΒΑ. Μέλος των showtime Λέικερς και κάτοχος πέντε πρωταθλημάτων, έχει μάθει να παίζει διαφορετικό μπάσκετ.

Εκείνη την εποχή, τη δεκαετία του '80 και του '90 η άμυνα έπαιζε σημαντικό ρόλο και ο Κούπερ ήταν ένας από τους κυριότερους εκφραστές της.

Μιλώντας στο podcast του, ο Κούπερ αναφέρθηκε στον Λούκα Ντόντσιτς. Αφού ανέφερε το θαυμασμό του για το απεριόριστο επιθετικό ταλέντο του Σλοβένου, έφτασε και στην άμυνά του.

«Μπορεί να σου δίνει triple double κάθε βράδυ, αλλά για εμένα είναι αργός. Αν δεν ήταν σκόρερ, θα τον... έκοβα. Του δίνω πίστωση γι' αυτό (σ.σ.: την ικανότητα να σκοράρει), αλλά είναι τεμπέλης. Δεν γυρίζει πίσω στην άμυνα», είπε ο Κούπερ.

Και είναι αλήθεια ότι ο Luka Magic, παρά τους 33.9 πόντους, τα 9.2 ριμπάουντ και τις 9.8 ασίστ ανά αγώνα, έχει δεχτεί κριτική για την αμυντική του προσήλωση. Και όχι μόνο από τον Κούπερ.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα