Ραζνάτοβιτς: Απάντησε στις φήμες για τον Αβράμοβιτς και το ΝΒΑ

.

bet365

Η περίπτωση του Άλεκσα Αβράμοβιτς ήλθε στο προσκήνιο τις προηγούμενες ημέρες για το ενδεχόμενο να περάσει τον Ατλαντικό και ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς τοποθετήθηκε δημόσια για τον Σέρβο γκαρντ και την προοπτική του ΝΒΑ.

Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς αναδείχθηκε Καλύτερος Αμυντικός των Ολυμπιακών Αγώνων μπάσκετ 2024, κάνοντας για ακόμα ένα καλοκαίρι εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας.

Ο Αβράμοβιτς, ο οποίος αποχώρησε από την Παρτιζάν, πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, έχοντας υπογράψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας προτού ταξιδέψει στη Λιλ και το Παρίσι.

Εν συνεχεία ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς αποκάλυψε πως ο Σέρβος γκαρντ έχει ρήτρα αποδέσμευσης για το NBA μέχρι τις 20 Αυγούστου. Σύμφωνα μάλιστα με το OzonPress, την περίπτωση του Αβράμοβιτς εξετάζουν σοβαρά οι Κλίπερς και οι Χοκς του συμπαίκτη του στην Εθνική, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Πάντως ο Ραζντάτοβιτς φιλοξενήθηκε στο Match TV και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο για τον πελάτη του από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. «Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα