Παναθηναϊκός, Γιουρτσεβέν: Οι Νικς επέλεξαν να μην τον υπογράψουν

Newsroom
Γιουρτσεβέν: Το ματς των 91 πόντων, η κόντρα με τον Ομπράντοβιτς και το ΝΒΑ

bet365

Η περίπτωση του Ομέρ Γιουρτσεβέν που απασχολεί τον Παναθηναϊκό ήλθε στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες για τους Νιου Γιορκ Νικς ωστόσο οι Νεοϋορκέζοι... προσπέρασαν τον Τούρκο σέντερ.

Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε τις προηγούμενες ημέρες ότι ο συμπατριώτης του, Ομέρ Γιουρτσεβέν, είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Ο 26χρονος Τούρκος σέντερ έμεινε ελεύθερος από τους Γιούτα Τζαζ ενώ το τουρκικό πρακτορείο Ajansspor έβαλε στην εξίσωση τη Φενέρμπαχτσε και τους Νιου Γιορκ Νικς.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο Τομ Θίμποντο θέλει να καλύψει το κενό του Αϊζέια Χάρτσενσταϊν που υπέγραψε στους Θάντερ για τρία χρόνια και 87 εκατομμύρια, δίνοντας μίνιμουμ συμβόλαιο στον Γιουρτσεβέν.

Σύμφωνα, πάντως, με τον Μαρκ Στάιν, οι Νεοϋορκέζοι δοκίμασαν πρόσφατα τον Γιουρτσεβέν όμως επέλεξαν να μην τον υπογράψουν. Αυτό σημαίνει ότι ο Τούρκος ψηλός παραμένει διαθέσιμος στη free agency, δίχως να προκύπτει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον από άλλη ομάδα του ΝΒΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα