Γιαμπουσέλε: Η μετακίνηση στο ΝΒΑ κρύβει έναν εξαιρετικό, μελλοντικό, λόγο

Γιαμπουσέλε: Η μετακίνηση στο ΝΒΑ κρύβει έναν εξαιρετικό, μελλοντικό, λόγο

bet365

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε ετοιμάζεται να επιστρέψει στο NBA, για λογαριασμό των Φιλαδέλφεια 76ερς. Και ένας από τους λόγους της επιστροφής του, έχει μελλοντική προσέγγιση.

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε θα αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα καρπωθεί άλλη μία ρήτρα και θα φορέσει τη φανέλα των Φιλαδέλφεια 76ερς, εξαργυρώνοντας τις εμφανίσεις που έκανε στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Γάλλος θα υποχρεωθεί να βάλει... βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει το δικό του κομμάτι του buyout, ενώ στη συνέχεια ο φόρος που θα κληθεί να πληρώσει, αναμένεται να του... ροκανίσει την αμοιβή.

Για τον Γιαμπουσέλε, ωστόσο, σημασία έχουν και τα χρήματα που πρόκειται να λάβει στο μέλλον. Όχι από τους Σίξερς, αλλά από το ΝΒΑ.

Βλέπετε, το θέμα είχε ανακινηθεί την εποχή της επιστροφής του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο ΝΒΑ. Και τα ερωτηματικά σχετικά με την επιλογή του να αφήσει μία στρωμένη καριέρα στην Ευρώπη για να δοκιμάσει ξανά στο ΝΒΑ.

Τότε, ο Ντόρσεϊ το έκανε (και) για τη σύνταξη που δίνει η λίγκα. Χρειάζονται τρεις σεζόν με τουλάχιστον ένα ματς στο ενεργητικό του παίκτη. Και μετά τα 62 χρόνια ζωής θα ενεργοποιηθεί.

Ο Γιαμπουσέλε έχει ήδη δύο χρόνια με τη φανέλα των Σέλτικς, η φετινή σεζόν θα είναι η τρίτη και χρειάζεται μόνο ένα ματς. Και κάπως έτσι, αν δεν προσθέσει και άλλη σεζόν στο βιογραφικό του, θα λαμβάνει 36.000 δολάρια ετησίως μετά τα 62 χρόνια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα