Ο Μπίλαπς... σφάζει με το βαμβάκι τον αμυντικό Γκομπέρ: «Πάνε όλοι καταπάνω του»

Ο Ρούντι Γκομπέρ.

bet365

Ο Τσόνσι Μπίλαπς δεν συγκρατήθηκε στο σχολιασμό του Ρούντι Γκομπέρ, του κορυφαίου αμυντικού για το ΝΒΑ.

Ο Ρούντι Γκομπέρ έχει δεχτεί μπόλικη κριτική στο πέρασμα των ετών που βρίσκεται στο ΝΒΑ. Ωστόσο, στο τέλος της σεζόν μπορεί να μην έχει ένα δακτυλίδι στα δάκτυλα του χεριού του, ωστόσο έχει αναδειχθεί τέσσερις φορές αμυντικός της χρονιάς (2018, 2019, 2021, 2024).

Ο Τσόνσι Μπίλαπς, πρωταθλητής με τους Ντιτρόιτ Πίστονς και πλέον προπονητής των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς δεν είναι ακριβώς και θαυμαστής του Γάλλου σέντερ.

«Είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός, για να μην παρεξηγηθώ. Αλλά δεν γίνεται να πηγαίνουν όλοι καταπάνω σε έναν εξαιρετικό αμυντικό. Θα έπρεπε να τον αποφεύγουν», είπε ο Μπίλαπς στο Sheed & Tyler Show.

«Πρέπει να τον βγάλεις εκτός παιχνιδιού, αυτή είναι η διαφορά στο σύγχρονο παιχνίδι. Είναι καλός κοντά στο καλάθι, παίζει δυνατά και μπορεί να κάνει μπλοκ, αλλά ο χώρος είναι πρόβλημα. Και με τα πικ εν ρολ απλά κάνει επίθεση. Πας καταπάνω του», πρόσθεσε ο Μπίλαπς.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα