Λίλαρντ: Στη λίστα με τους αγαπημένους του παίκτες ο Αντετοκούνμπο (vid)

Λίλαρντ: Στη λίστα με τους αγαπημένους του παίκτες ο Αντετοκούνμπο (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Γιάννης Λίλαρντ

bet365

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε ποιοι είναι οι αγαπημένοι του παίκτες αυτή τη στιγμή στο NBA και ξεχώρισε μεταξύ άλλων τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε πλάι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο φορώντας τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, με τους δύο σταρ του NBA μάλιστα κατά τη διάρκεια της χρονιάς να μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον.

Ενδεικτικό είναι ότι σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο Club 520 Podcast, ο 34χρονος γκαρντ τοποθέτησε τον «Greek Freak» ανάμεσα στους αγαπημένους του παίκτες αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα. Ο ίδιος, μαζί με τον Αντετοκούνμπο, ανέφερε επίσης τον Άντονι Έντουαρντς, τον Τζα Μοράντ, τον Λούκα Ντόντσιτς και τον Νίκολα Γιόκιτς.

«Θα έλεγα ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν μπορώ να αφήσω εκτός λίστας.

Αυτή τη στιγμή θα πω Άντονι Έντουαρντς. Όλοι είναι πολύ εντυπωσιασμένοι μαζί του τώρα, αλλά μου αρέσει η ενέργειά του και η μαγκιά του. Είναι αυθεντικός και έχει το παιχνίδι ώστε να το υποστηρίξει.

Θα πω Άντονι Έντουαρντς και τον Τζα Μοράντ. Είχε μερικά μπλεξίματα, οπότε πιστεύω ότι ο κόσμος λίγο "ξενέρωσε" μαζί του. Ξέρω τι κοιτάω. Άντονι Έντουαρντς, Τζα Μοράντ, Λούκα Ντόντσιτς, Τζόκερ (Νίκολα Γιόκιτς) και Γιάννης Αντετοκούνμπο. Αυτή είναι η πεντάδα μου αυτή τη στιγμή».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα