Σέλτικς: «Δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα ο Τζεφ Μπέζος»

Σέλτικς: «Δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα ο Τζεφ Μπέζος»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Σέλτικς: «Δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα ο Τζεφ Μπέζος»

bet365

Το όνομα του Τζεφ Μπέζος τις τελευταίες ώρες έχει συνδεθεί με τους Μπόστον Σέλτικς ωστόσο όπως μεταφέρουν στο εξωτερικό, ο ίδιος δεν έχει σκοπό να επενδύσει στην ομάδα του NBA.

Οι Μπόστον Σέλτικς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατάφεραν να τερματίσουν στην κορυφή του NBA κατακτώντας το 18ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Μόλις λίγες ημέρες αργότερα ωστόσο, η οικογένεια Γκρούσμπεκ στην οποία ανήκει η ομάδα, ανακοίνωσε πως είναι προς πώληση!

Την Τρίτη (20/8) ο μεγάλος φίλαθλος των Σέλτικς και δημοσιογράφος, Μπιλ Σίμονς, ανέφερε ότι ο Τζεφ Μπέζος ενδιαφέρεται να αποκτήσει τους πρωταθλητές της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Όπως μεταφέρει ωστόσο το theinfomarion, ο 60χρονος ιδιοκτήτης της Amazon, του οποίου η περιουσία φτάνει τα 211 δισεκατομμύρια δολάρια, αυτή τη στιγμή δεν έχει σκοπό να επενδύσει στην ομάδα της Βοστώνης. Ο ίδιος κατά το παρελθόν είχε συνδεθεί επίσης με τους Γουάσινγκτον Κομάντερς του NFL αλλά και τους Σιάτλ Σίχοκς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα