Λόνζο Μπολ: «Τον μήνα πριν τον COVID ήμουν ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στο NBA»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Λόνζο Μπολ: «Τον μήνα πριν τον COVID ήμουν ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στο NBA»

bet365

Ο Λόνζο Μπολ έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά ρυθμό και θυμήθηκε την εποχή πριν τον COVID όπου θεωρεί ότι ήταν ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στο NBA.

Ο Λόνζο Μπολ τα τελευταία χρόνια έχει αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα με τα γόνατά του. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η τελευταία φορά που έπαιξε σε επίσημο παιχνίδι, ήταν τη σεζόν του 2021-22 όταν και είχε υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών με τους Σικάγο Μπουλς.

Ο ίδιος ωστόσο έπειτα από 2 δύσκολα χρόνια φαίνεται πως βρίσκει ξανά ρυθμό και μετράει αντίστροφα πλέον για την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Ο 26χρονος Αμερικάνος σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πως πάει η αποθεραπεία του αλλά μίλησε και για την περίοδο που έπαιζε στους Πέλικανς, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι θεωρεί τον εαυτό του ως τον καλύτερο πόιντ γκαρντ εκείνης της περιόδου στο NBA!

«Όπως κάθε φορά που βρίσκω τα βήματά μου, κάτι πάει λάθος. Είτε τραυματίζομαι είτε εκείνη η μία χρονιά που ήμουν στη Νέα Ορλεάνη. Εκείνο τον μήνα πριν από τον COVID, αν με ρωτήσεις, πιστεύω ότι ήμουν ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στο πρωτάθλημα.

Η αποθεραπεία μου πάει καλά, εβδομάδα με την εβδομάδα. Υπάρχει βελτίωση, οπότε αυτό είναι το μόνο που μπορώ να ζητήσω. Δεν είναι ακόμα εκεί που θέλω στο 10%. Θα έλεγα περισσότερο στο 70%, αρκετά καλά ώστε να παίξω αλλά υπάρχει περιθώριο να γίνει καλύτερο. Έχω ακόμα ένα μεγάλο καλοκαίρι μπροστά μου αλλά σίγουρα ανυπομονώ για το μέλλον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα