Σενγκούν: «Οι παίκτες στο ΝΒΑ δεν θα ανέχονταν αυτά που κάνει ο Ομπράντοβιτς»! (vid)

Σενγκούν: «Οι παίκτες στο ΝΒΑ δεν θα ανέχονταν αυτά που κάνει ο Ομπράντοβιτς»! (vid)

Ομπράντοβιτς: «Λυπάμαι για τον Ιτούδη»

bet365

Ο Αλπερέν Σενγκούν αναφέρθηκε στις διαφορές του ευρωπαϊκού μπάσκετ με το ΝΒΑ, εξηγώντας πως το στιλ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν ταιριάζει στην κορυφαία λίγκα του κόσμου.

Ο Αλπερέν Σενγκούν προέρχεται από την καλύτερη χρονιά της καριέρας του στο ΝΒΑ με τους Ρόκετς. Ήταν η τρίτη χρονιά στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο για τον Τούρκο σέντερ, ο οποίος σημείωσε 21.1 πόντους, 9.4 ριμπάουντ και πέντε ασίστ σε 63 αγώνες regular season με τις «Ρουκέτες».

Ο Σενγκούν φιλοξενήθηκε στο τουρκικό τηλεοπτικό πρόγραμμα Pazar Sohbeti, μιλώντας μεταξύ άλλων για τις διαφορές του ευρωπαϊκού μπάσκετ με το ΝΒΑ. Ρωτήθηκε, μάλιστα, για το αν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει θέση στην κορυφαία λίγκα του κόσμου.

«Το πράγμα δεν θα δούλευε. Δεν θα μπορούσε να γίνει. Ο παίκτης δεν θα το ανεχόταν. Οι παίκτες δεν θα ανέχονταν αυτά που κάνει ο Ομπράντοβιτς εδώ. Δεν θα μπορούσε να κάνει στην Αμερική αυτά που κάνει στην Ευρώπη. Είναι κάτι πολύ διαφορετικό» ανέφερε σχετικά ο Τούρκος σέντερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα