NBA, Σίξερς: «Θα συζητήσει με τη Ρεάλ ο Γιαμπουσέλε όσον αφορά το buy out»

Δημήτρης Οικονόμου
Γιαμπουσέλε

bet365

Στο τραπέζι των συζητήσεων με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα καθίσει ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε, όπως μεταφέρουν από τις ΗΠΑ, για να βρεθεί από κοινού λύση ως προς την καταβολή του buy out για τη μετακίνησή του στους Σίξερς.

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον μαγικό κόσμο του NBA. Οι Σίξερς τον έκαναν δικό τους, μετά και τις εκπληκτικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την κουβέντα να περιστρέφεται και γύρω από την αμοιβή του.

Ο Γιαμπουσέλε θα βάζει στην... τσέπη του περίπου 450.000 δολάρια, αφού από τους Σίξερς θα λαμβάνει 2.1 εκατομμύρια ετησίως, ωστόσο χρειάστηκε να βάλει χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό, για να «σπάσει» το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ, όπου και είχε buy out 2.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτά τα δεδομένα θα ίσχυαν, αν μιλούσαμε με καθαρά νούμερα. Ωστόσο ο Τζέικ Φίσερ από το Yahoo Sports, ανέφερε ότι ο Γάλλος και η Ρεάλ Μαδρίτης θα καθίσουν στο τραπέζι για να βρουν από κοινού μία λύση.

Και αυτό για να μην αγωνιστεί ο Γάλλος μία ολόκληρη σεζόν με τέτοια... μείωση στη χρηματική του αμοιβή. Άλλωστε όλα αυτά τα δεδομένα προκύπτουν από το γεγονός πως οι ομάδες του NBA μπορούν να καταβάλλουν μόλις 850.000 δολάρια για buy out.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα