Οπενχάιμερ: Από προπονητής του Αντετοκούνμπο στους Μπακς, στο πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα

Οπενχάιμερ: Από προπονητής του Αντετοκούνμπο στους Μπακς, στο πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα

Newsroom
ΟΠενχάιμερ

bet365

Ο Τζος Οπενχάιμερ αποχωρεί από το προπονητικό τιμ των Μιλγουόκι Μπακς προκειμένου να αναλάβει πόστο στο University of Oklahoma.

Από τον μαγικό κόσμο του NBA, σε αυτόν του κολλεγιακού πρωταθλήματος μετακομίζει ο μέχρι πρότινος προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο λόγος για τον Τζος Οπενχάιμερ ο οποίος αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του πανεπιστημίου της Οκλαχόμα και να συνεχίσει την καριέρα του στο NCAA.

Μάλιστα ο Οπενχάιμερ είχε διατελέσει και μέλος του προπονητικού τιμ της Εθνικής Ελλάδας και δη του Δημήτρη Ιτούδη στο Eurobasket του 2022.

Την είδηση για την αλλαγή... πλεύσης του 55χρονου προπονητή αποκάλυψε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι με χαρακτηριστική ανάρτηση στα social media και ανέφερε ότι θα αναλάβει σημαντικό ρόλο όσον αφορά την εξέλιξη των παικτών και την επιθετική στρατηγική. Συγκεκριμένα θα έχει πόσο δίπλα στον Πόρτερ Μόουζερ ο οποίος καθοδηγεί το University of Oklahoma από το 2021.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα