Μαριάνοβιτς: «Περιμένω για το NBA, πονάει λίγο η ήττα από τις ΗΠΑ»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Μαριάνοβιτς: «Περιμένω για το NBA, πονάει λίγο η ήττα από τις ΗΠΑ»

bet365

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς σε αποκάλυψε ότι έχει σκοπό να παραμείνει στο NBA ενώ μίλησε και για την πορεία της Σερβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους παίκτες στο NBA καθώς το επιβλητικό του ύψος που φτάνει τα 2,24 μέτρα προκαλεί... δέος. Ο ίδιος βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού από το 2015 ενώ σε μία πρόσφατη συνέντευξη αποκάλυψε ότι θέλει να παραμείνει εκεί και τα επόμενα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο σέρβικο meridiansport, ο 36χρονος σέντερ δήλωσε ότι περιμένει ακόμα ώστε να υπάρξει μία ακόμα ευκαιρία από τις ΗΠΑ ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της εθνικής Σερβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, υποστηρίζοντας ότι η ήττα από την μετέπειτα χρυσή team USA πονάει ακόμα.

«Κάθε φορά που κάνεις πλάνα δεν πραγματοποιούνται. Τα πλάνα πάντα αλλάζουν. Εδώ ήθελα να έρθω αρχικά με αεροπλάνο αλλά φτάσαμε με αμάξι. Δεν έχω κάποιο πλάνο. Απολαμβάνω κάθε στιγμή της ζωής. Περιμένω για το NBA αλλά αν δεν γίνει, υπάρχουν ακόμα πολλά.

Πρώτα από όλα είναι τρομερή εμπειρία να βλέπεις τους φίλους σου να μάχονται. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Είμαι φίλος με όλους, ξέρω πως λειτούργησαν σαν μία ομάδα. Αυτό είναι πραγματικά αξιοσημείωτο. Υπάρχει ακόμα λύπη για την ήττα από τις ΗΠΑ. Πονάει λίγο. Αλλά το χάλκινο μετάλλιο είναι ένα χάλκινο μετάλλιο! Μία τρομερή επιτυχία για εμάς ως χώρα, για εκείνους ατομικά και φυσικά για το μπάσκετ μας».

Ο ίδιος πρόσθεσε για το φιλικό του Γκόραν Ντράγκιτς όπου και θα συμμετάσχει: «Είδα κόσμο που δεν είχα δει πολύ καιρό. Είναι ωραίο απλά να τους συναντάς εδώ. Είναι συναρπαστικό το πόσοι άνθρωποι και πρόσωπα είναι σε ένα μέρος. Θα είναι ένα ωραίο event. Ο Γκόγκι είναι ένας συναρπαστικός άνθρωπος, για να μην αναφέρω και τι παίκτης ήταν. Το αξίζει αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα