NBA, Ντόντσιτς: Οι Λέικερς θα προσπαθήσουν να τον κάνουν δικό τους μετά το τέλος της εποχής ΛεΜπρόν

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Λούκα Ντόντσιτς.

bet365

Τον Λούκα Ντόντσιτς ως τον απόλυτο σταρ τους... καλοβλέπουν οι Λος Άντζελες Λέικερς, όταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποσυρθεί από την ενεργό δράση σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ringer».

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μπορεί αυτήν τη στιγμή να αποτελεί τον απόλυτο σούπερ σταρ στο Λος Άντζελες, ωστόσο οι Λέικερς έχουν αρχίσει να κάνουν τα πλάνα τους, για τη στιγμή της αποχώρησής του.

Και όπως αναφέρει ο Κέβιν Ο'Κόνορ, ο στόχος τους είναι να κάνουν δικό τους τον Λούκα Ντόντσιτς. Να επενδύσουν δηλαδή πάνω στον Σλοβένο και να τον μετατρέψουν στον franchise player της επόμενης ημέρας.

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, αυτό το πλάνο μπορεί να μην πετύχει, μιας και οι Μάβερικς μετά και τους τελικούς της φετινής σεζόν, ολοένα και γίνονται καλύτεροι έχοντας τον Ντόντσιτς ηγέτη τους. Ωστόσο, η στάση των Λέικερς να κρατούν τα pick τους μακριά από κάποιο trade και να μην κάνουν ηχηρές κινήσεις, έχοντας τον ΛεΜπρόν στο ρόστερ, φανερώνει την πρόθεσή τους.

Θυμίζουμε πως ο Τζέιμς, ο οποίος θα έχει δίπλα του τον γιο του, Μπρόνι από τη φετινή σεζόν, τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα γίνει και επίσημα 40άρης.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα