Αντετοκούνμπο: Ο Πολ Πιρς προτείνει στους Γουόριορς να τον... κυνηγήσουν για να επιστρέψουν στους τίτλους

Μπακς

bet365

Την πρότασή του για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έκανε ο Πολ Πιρς, τονίζοντας πως πρέπει να προσθέσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δίπλα στον Στεφ Κάρι για να επιστρέψουν στους τίτλους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς; Συμπαίκτης με τον Στεφ Κάρι; Αυτή είναι η πρόταση του Πολ Πιρς για τους «πολεμιστές», αν θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή του NBA.

Στο πόντκαστ που έκανε μαζί με τον Κέβιν Γκαρνέτ, ο Πιρς ανέφερε πως μόνο ο Greek Freak μπορεί, παρέα με τον Στεφ Κάρι, να οδηγήσει ξανά τους Γουόριορς στις κορυφές που πατούσαν πριν από μερικά χρόνια. Μάλιστα ο Γκαρνέτ του έκανε και λίγη πλάκα, ρωτώντας αν έχει πληροφορίες εκ των έσω, με τον θρύλο των Σέλτικς να αναφέρει πως αυτό είναι μόνο η άποψή του.

Οι Γουόριορς άλλωστε έψαξαν και το καλοκαίρι που μας πέρασε κάποια μεγάλη κίνηση, αλλά δεν τα κατάφεραν να πείσουν τον Πολ Τζορτζ ή τον Λάουρι Μάρκανεν, ενώ ο Κλέι Τόμπσον ήδη αποτελεί παρελθόν από το franchise.

Φυσικά αμφότεροι δε συγκρίνονται σε κόστος, με αυτά που θα χρειαζόταν να δώσουν οι Γουόριορς αν θέλουν να πείσουν τον Γιάννη να αφήσει το Γουινσκόνσιν. Θυμίζουμε πως ο Αντετοκούνμπο δεσμεύεται με συμβόλαιο στους Μπακς έως τη σεζόν 2027-28, με οψιόν στα δικά του χέρια για ανανέωση τον τελευταίο χρόνο.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα