Ρόντμαν: «Δεν υπάρχει σύγκριση με τον Τζόρνταν, ο Λεμπρόν στα 90's θα ήταν ένας μέσος μπασκετμπολίστας» (vid)

Newsroom
Ρόντμαν: «Δεν υπάρχει σύγκριση με τον Τζόρνταν, ο Λεμπρόν στα 90's θα ήταν ένας μέσος μπασκετμπολίστας» (vid)

bet365

Ο Ντένις Ρόντμαν πήρε θέση για το μεγάλο «debate» μεταξύ Τζόρνταν και Λεμπρόν και ήταν... ξεκάθαρα υπέρ του άλλοτε συμπαίκτη του.

Ο τρελο-Ντένις φιλοξενήθηκε στο Podcast «The Dan Patrick show» και μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για το δίλλημα για τον GOAT, μεταξύ του Μάικλ Τζόρνταν και του Λεμπρόν Τζέιμς.

Ξεκάθαρα ήταν υπέρ του άλλοτε συμπαίκτη του στους Σικάγο Μπουλς αλλά παράλληλα είπε ότι ο «βασιλιάς» δεν θα μπορούσε να ήταν τίποτε περισσότερα στα 90's, από έναν μέτριο παίκτη.

«Δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Ο ΛεΜπρόν θα ήταν ένας μέσος μπασκετμπολίστας εάν έπαιζε στα 90's. Αλήθεια πιστεύετε ότι μπορούσε να κάνει αυτό που έκανε ο Μάικλ; Είχε πολύ μεγαλύτερο χάρισμα. Ο ΛεΜπρόν είναι απλώς ένα μπαμ. Δεν υπάρχει λάμψη στο παιχνίδι του» είπε ο Ρόντμαν και συνέχισε:

«Σε περίπτωση που στη σημερινή εποχή έκαναν φάουλ στον ΛεΜπρόν όπως έκαναν τότε στον Τζόρνταν, το πιο πιθανό είναι να είχε κλονιστεί και να έφευγε από το γήπεδο. Και αυτό διότι δεν θα μπορούσε να βασιστεί στο lay up που αποτελεί και τη σημαντική του κίνηση για να τελειώνει τις φάσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα